user_mobilelogo

Praktische informatie

Roze Salon
Frankeland, Wintertuin
Sint Liduinastraat 10
Schiedam

Meer informatie
Hoewel de samenleving op dit gebied toleranter is geworden, ervaren deze ouderen dat soms nog anders. Het blijft voor hen een drempel om openlijk over hun seksuele geaardheid te praten. Met de Roze Salon biedt de Frankeland Groep senioren een plek om op een ontspannen manier met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen.

De Roze Salon is een gezellige plek voor senioren met verschillende seksuele voorkeuren en gende identiteiten, zoals lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en interseksuelen. Naast bewoners en cliënten van de Frankelandgroep zijn ook senioren uit Schiedam en Vlaardingen van harte welkom om naar de Roze Salon te komen.

Naast een gezellig samenzijn biedt de Roze Salon een gevarieerd programma met wisselende thema’s. Je kunt hierbij denken aan een gastspreker, een boek- of filmbespreking of een muzikaal optreden. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje kun je in gesprek gaan en onderling ervaringen uitwisselen rondom het thema van die dag.

De Roze Salon vindt plaats op iedere laatste dinsdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur in de Wintertuin in Frankeland. Het programma voor 2019 vind je hier.

BEZOEK DE WEBPAGINA VAN DE ROZE SALON