user_mobilelogo
Het gratis filmfestival Suikerzoet wordt sinds 2005 in Schiedam georganiseerd. Niet alleen de vele gratis films zijn een enorme attractie, ook het feit dat ze draaien op unieke locaties in het historische centrum van Schiedam maakt het tot een geweldige ervaring.

Hoewel de samenleving op dit gebied toleranter is geworden, ervaren deze ouderen dat soms nog anders. Het blijft voor hen een drempel om openlijk over hun seksuele geaardheid te praten. Met de Roze Salon biedt de Frankeland Groep senioren een plek om op een ontspannen manier met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen.

Het Roze Café is een plek waar LHBTi's zichzelf kunnen zijn en nieuwe vrienden en vriendinnen kunnen ontmoeten. Maandelijks is er een speciale borrel voor LHBTi's uit Schiedam en omstreken. 

Elke maand vertoont Wenneker Cinema een film met een genderdivers thema. Zondagmiddag en herhaald op dinsdagmiddag. Deze momenten zijn een ontmoetingsmoment voor LHBTI mensen, maar is leuk voor iedereen die simpelweg van een goede film houdt.